zwangerschapscoach bevallingscoach

Waarom kiezen voor een Doula?

zwangerschaps- en bevallingscoach

Op zich kunnen alle mama’s baat hebben bij de aanwezigheid van een doula tijdens de bevalling, maar in het bijzonder focus ik me op die mama’s die kampen met onzekerheden, angsten, twijfels en vragen. Als doula en klinisch psychotherapeute zal ik die gedurende het hele proces opvolgen en ondersteunen.

LAAT ONS KENNISMAKEN

Zwanger en wat nu…

KAN IK DIT WEL?

Sommigen zien het niet zitten of weten niet zeker of ze het goed doen of überhaupt aankunnen. En dit geldt zowel voor alleenstaande mama’s, als mama’s met een partner. Ik zorg ervoor dat ook uw partner actief betrokken wordt bij het gebeuren en dat het een mooie ervaring mag zijn voor beiden.

Opstellen van…

EEN GEBOORTEPLAN

Alles wordt met mij tot in de puntjes vooraf besproken om onaangename verrassingen tijdens de bevalling te voorkomen. Uw wensen zijn mijn prioriteit, ik zal die dan ook op een respectvolle manier aan het medisch team doorgeven. Zij zullen op hun beurt hun best doen om daar rekening mee te houden (indien het medisch verantwoord is).

Is een doula…

ECHT NODIG

Al heeft uw partner alle prenatale lessen gevolgd. De kans is groot dat men op een bepaald moment de kluts kwijt raakt. Een geruststellende blik doet op zo’n moment echt wonderen. Ik zorg ervoor dat men de teugels niet loslaat zodat jouw partner u kan blijven steunen de gehele bevalling.

Denk ook aan…

VROEGERE TRAUMA’S

Mama’s die jammer genoeg een trauma in het verleden hebben meegemaakt, denk maar aan misbruik, verwaarlozing, miskraam, abortus, doodgeboorte, ziekte, verlies van een dierbare,… in deze gevallen is het geen overbodige luxe om mij als doula te kiezen.

voor elke mama een passende en continue begeleiding

LAAT ONS VRIJBLIJVEND KENNISMAKEN

Stuur vandaag nog jouw aanvraag via het invulformulier
of bel op +32 475 97 21 21 zodat we
vrijblijvend kunnen kennismaken.

DOE HIER JE AANVRAAG
+32 475 97 21 21