wie is doula alexandra

Kort iets…

OVER MEZELF

Ik ben Alexandra, 41 jaar en zelf mama van 3 kinderen (18j, 15j, 7j). Als ik me kort zou moeten definiëren, ben ik een heel open-minded doula, soms een beetje te open-minded en bezit een gezonde dosis humor. Eens de arbeid begonnen is, sta ik op scherp. Geduld, empathie, ervaring, nauwkeurig kunnen observeren, aanvoelen, zich kunnen aanpassen aan elke situatie, overleggen met het medisch team, dit heb ik allemaal meegekregen om jullie op dit cruciale moment efficiënt te kunnen ondersteunen en begeleiden. Iets voor anderen te kunnen betekenen, daar ga ik voor.

Enige doula?

IN ANTWERPEN

Nee, maar ik ben de enige die als voltijdse doula werkt. Ik ben dus het hele jaar door “stand by”. Dit wilt zeggen dat ik dag EN nacht bereikbaar ben. Zelfs al zou u vroegtijdig bevallen, kunt u op mijn aanwezigheid rekenen. Als klinisch psychotherapeute heb ik dan ook een flinke basis om mama’s te ondersteunen die het emotioneel moeilijk hebben.

MIJN BESCHIKBAARHEID

Om voor iedereen klaar te staan eens het moment aangebroken is, heb ik er bewust voor gekozen om het aantal bevallingen per maand tot 5 te beperken. Zou dit toevallig voorkomen, heb ik steeds een back-up doula op wie u kunt rekenen (dit komt zelden voor).

ONTDEK HIER HET AANBOD

Oog voor magie

GEBOORTEFOTOGRAFIE

Geboortefotografie is een absolute passie. Door mijn twee grootste passies te combineren, slaag ik erin om de sfeer en emotie van uw bevalling subtiel vast te leggen. Zo kan u de magie van de geboorte voor eeuwig herbeleven en blijven koesteren.

LAAT ONS VRIJBLIJVEND KENNISMAKEN

Stuur vandaag nog jouw aanvraag via het invulformulier
of bel op +32 475 97 21 21 zodat we
vrijblijvend kunnen kennismaken.

DOE HIER JE AANVRAAG
+32 475 97 21 21